Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد اولین روز خردادماه ۱۳۲۱ در باغ جهانی دولت آباد یزد، فرزندی از نوادگان نوّاب میرزا محمّدحسین، برادر همسر نوّاب وکیل، چشم به جهان گشود که بعدها با پشتکار توانست خود را در جایگاه مدیری فروتن و استادی فرزانه به جامعه عرضه کند.

«حسین مسرت» در گفت‌وگو با ایسنا راجع به این مدیر فروتن و استاد فرزانه دانشگاه، اظهار کرد: مهدی (مشهور به محمّدرضا) نوّاب پور فرزند علیرضا نواب پور و نوۀ پسری نوّاب میرزا محمّدحسین، برادر همسر نوّاب وکیل است که در یکم خرداد ۱۳۲۱ هجری شمسی در باغ دولت آباد  یزد به دنیا آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: تحصیلات مقدّماتی را در دبستان های فرّخی  انارک (۱۳۲۵-۱۳۲۸) ،همّت  یزد (۱۳۲۸-۱۳۲۹) و دقیقی تهران گذراند، آنگاه راهی دبیرستان های وحید و دارالفنون تهران شد و در سال ۱۳۴۰ دیپلم خود را در رشتۀ طبیعی گرفت. سپس در سال ۱۳۴۶ وارد دانشسرای عالی سپاه دانش (دانشگاه سپاهیان انقلاب و ابوریحان بیرونی کنونی) شد و در سال ۱۳۵۰ مدرک کارشناسی خود را در رشتۀ علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی از آن دانشسرا گرفت و همزمان با دریافت دانشنامۀ لیسانس به دلیل شاگرد ممتاز بودن در همان دانشگاه با سمت مربی آموزشی به خدمت مشغول شد. 

مسرت خاطرنشان کرد: مهدی  در سال ۱۳۵۱ با خانم بی بی فاطمۀ عقیلی مهریزی (فرزند سید تقی و خانم ایران نوّاب پور) ازدواج کرد و در همان سال به دلیل امتیازاتی که در دورۀ تحصیلی و خدمت کسب کرده بود، از سوی دولت و با بهره گیری از بورس اعطایی دانشگاه محلّ خدمت خود  برای ادامۀ تحصیلات به همراه همسرش به آمریکا سفر کرد.

وی ادامه داد: نواب پور در دانشگاه جورج پی بادی که از قدیمی ترین و معروف ترین دانشگاه های تربیت معلم آمریکا بود به تحصیل مشغول شد و در سال ۱۳۵۳ موفق به اخذ کارشناسی ارشد خود در رشتۀ مدیریّت آموزشی گرایش آموزش عالی  شد و سپس توانست مدرک دکتری خود در همان رشته، گرایش آموزش عالی متوسّطه از دانشگاه در سال ۱۳۵۶ با درجۀ ممتاز بگیرد. 

این پژوهشگر فرهنگی، از استادان نامی نواب پور در ایران به دکتر محمّدجعفر محجوب، جلال آل احمد، دکتر افشار، پروین گنابادی، دکتر محمّد مشایخی و در امریکا به جک ویلرز، میلر و راجرز اشاره کرد که هر یک در رشتۀ خود صاحب نام بوده اند.

 مسرت گفت: دکتر نواب پور درسال ۱۳۵۶ به ایران برگشت و پس از سال ها تدریس و مدیریّت آموزشی در تهران، پس از گشایش دانشگاه یزد به دعوت دکتر جلیل شاهی به زادگاهش یزد برگشت و به تدریس در دانشگاه یزد پرداخت.

  وی عنوان کرد: نوّاب پور در همایش ها و کنفرانس های گوناگونی ملی و منطقه ای شرکت کرده است و دارای مقالات متعددّی در رشتۀ تخصّصی خود است که در نشریات گوناگون ایران چاپ شده است.

وی اذعان کرد: این استاد دانشگاه در ۲۸/۴/ ۱۳۹۵، چند روز پس از درگذشت همسرش که اساتید مشاوره و راهنمایی  دانشگاه یزد بود فوت کرد و هر دو در قطعۀ مفاخر خلدبرین به خاک سپرده شدند.

مسرت در پایان مهمترین مسئولیّت های نواب پور را قائم مقام ریاست دانشگاه ابوریحان بیرونی تهران، سرپرست کالج های دوازده گانۀ دانشگاه ابوریحان، مدیر گروه مدیریّت آموزشی دانشگاه ابوریحان، مشاور انجمن مدیران صنایع، رئیس دانشکدۀ مدیریّت دانشگاه یزد، رئیس شورای آموزشی پژوهشی مرکز آموزش مدیریّت دولتی واحد یزد، معاون اداری مالی دانشگاه یزد، دبیر شورای پژوهش و فنآوری استان یزد، عضو ستاد برنامه ریزی تحوّل اداری استان یزد، عضو شورای تحقیقات ادارۀ کلّ آموزش و پرورش یزد، معاون پژوهشی دانشگاه یزد و مدیر اجرایی کنگرۀ بزرگداشت فرّخی یزدی، ذکر کرد.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری حسين مسرت مشاهير يزد دانشگاه یزد اب پور نواب پور مدیری ت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۷۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه آزاد خرم‌آباد با بیش از ۳۰ واحد تولیدی و صنعتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا،‌ نخستین نمایشگاه رویداد صدرا با حضور داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی، جمعی از مدیران، مسئولان، صاحبان صنایع و با شرکت بیش از ۳۰ واحد تولیدی و صنعتی خرم‌آباد در مراسمی افتتاح شد.

داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم با اشاره به سند تحول و تعالی دانشگاه که بر اساس سه محور کاربردی، ۱۰ بسته کاری و بیش از ۶۰۰ راهکنش تنظیم شده، اظهار کرد: همه اقداماتی که در این دانشگاه اتفاق می‌افتد مبتنی بر سند تحول و تعالی دانشگاه است؛ چراکه اگر این سند تحول و نگاه مدبرانه رئیس دانشگاه، هیئت رئیسه و همه اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی نبود و سیر نزولی تعداد دانشجویان در این دانشگاه ادامه می‌یافت، دانشگاه نمی‌توانست نقش تأثیرگذار خود را در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایفا کند.

وی افزود: یکی از بسته‌های کاری که در ذیل سند تحول و تعالی تعریف شده بحث اشتغال دانشجویان بوده؛ بنابراین تلاش شده که محیط را به‌گونه‌ای فراهم کنیم که دانشجو بتواند در حین تحصیل دروس خود را به‌صورت عملی با حضور در محیط واقعی کار فراگیرد در همین راستا طرح صدرا در حال اجراست.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: طرح صدرا سه ضلع دارد. دانشگاه، دانشجو و صنعت؛ که با اجرای آن صنعت از یک نیروی جوان پا به کار و دانش علمی و فنی دانشگاه بهره می‌برد از طرف دیگر دانشجو در کنار دروس تئوری و نظری خود مهارت لازم را برای ورود به بازار کار فرامی‌گیرد و دانشگاه نیز به مسئولیت اجتماعی خود درباره رفع مشکل اشتغال جوانان عمل می‌کند.

مأموریت‌های دانشگاه متناسب با شرایط و زمان تنظیم می‌شود

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز گفت: دانشگاه مأموریت‌های خود را متناسب با شرایط و زمان تنظیم می‌کند و امروز نیز دانشگاه مأموریت خود را حل مسئله در سطح جامعه تعریف کرده است.

محمدرضا جابرانصاری ادامه داد: دانشگاه امروز نگاه مسئولانه‌ای نسبت به جامعه دارد و برخلاف گذشته که مأموریت خود را کارآموزشی می‌دانست و در نهایت افرادی را فارغ‌التحصیل کند خود را در قبال آنچه در جامعه اتفاق می‌افتد مسئول می‌داند. در برنامه تحولی که در سال‌های اخیر در سند تحول و تعالی دانشگاه تعریف شده اعتقاد بر آن بوده که اگر دانشگاه نتواند به حل مسائل جامعه کمک کند رسالت خود را به‌درستی انجام نداده؛‌ بنابراین با اجرای طرح‌هایی مانند پویش و صدرا به دنبال پر کردن شکاف‌های بین جامعه، دانشگاه و صنعت است.

وی بیان کرد: از سویی سازمان‌ها، شرکت‌ها و صنایع به شدت به دنبال نیروی متخصص می‌گردند و بعضاً در خیل فارغ‌التحصیلان نمی‌توانند گزینه‌های مناسب خود را پیدا کنند از دیگر سو شاهد آمار بالای بیکاری در قشر تحصیل‌کرده هستیم که این نشان می‌دهد جایی از کار اشکال دارد. به همین دلیل دانشگاه آزاد اسلامی با اجرای طرح پویش به دنبال آن است که شرایطی مهیا کند و دانشجویان علاوه بر بحث‌های علمی و نظری که در کلاس‌ها می‌آموزند با حضور در محیط واقعی و عملی کار نیز مهارت لازم را برای ورود به عرصه کار پیدا کنند که نتیجه آن تربیت نیروی باکیفیت و ماهر برای ورود به صنعت و عرصه جامعه خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پورسلمان: بهترین مربی شمشیربازی جهان با تیم سابر کار می‌کند/ تدارک لازم را برای کسب مدال المپیک دیده‌ایم
  • سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد
  • آغاز کار رویداد صدرا در دانشگاه آزاد خرم‌آباد با حضور ۳۰ واحد تولیدی
  • برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه آزاد خرم‌آباد با بیش از ۳۰ واحد تولیدی و صنعتی
  • سرانجام احداث پایانه و پارکینگ ورزشگاه تختی در خط ۷ مترو
  • خیبر خرم‌آباد در ورزشگاه " لر آرنا " میزبان حریفان خواهد بود
  • رستگاری ورزشگاه خرم‌آباد به‌وقت دولت سیزدهم
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • تذکرکاظم صدیقی به دولت درباره برخورد با مردم!
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است